Societatea noastra, fiind formata dintr-un colectiv tânar, dinamic si receptiv la nou, realizeaza lucrari publice in domeniul constructiilor civile si industriale, fiind specializata in prelucrarea profilelor de PVC si Aluminiu. Produsele firmei noastre sunt moderne, rezultat al unei tehnici avansate, si respecta toate cerintele consumatorilor: au o viata indelungata, ofera protectie termica si fonica, protectie impotriva efractiei, ofera posibilitatea alegerii formei si a culorilor, usurinta in exploatare, precum si un sistem de ventilatie economic.

   S.C. TERMO CONFORT S.R.L. este o companie tanara si dinamica, care a stiut de la bun inceput ca pentru a castiga o pozitie solida pe piata trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea fiind cuvantul cheie al companiei. Constructia unei case noi este o investitie pe termen lung.
Tamplaria usilor si ferestrelor nu poate fi schimbata atat de usor precum culoarea peretilor. De aceea este important sa alegeti ferestre si usi care va infrumuseteaza casa, sunt durabile si au eficienta termica. TECO va poate ajuta sa reduceti substantial costurile incalzirii.

   Selectarea materialelelor si a componentelelor de calitate superioara, importarea acestora direct de la producatori si atentia deosebita acordata de specialistii nostri procesului de fabricatie, duc la indeplinirea conceptului de a oferi clientilor nostri produse de calitate si durabilitate foarte ridicata, la cele mai avantajoase preturi.
O buna proiectare si o executie de calitate a tamplariei contribuie la confortul spatiului interior, volumul de lumina naturala, aerul curat, si poate cel mai important, schimba perceptia privelistei.
In timp ce va informati asupra preturilor practicate de firmele de tamplarie, asigurati-va de provenienta materialelor si a accesoriilor utilizate deoarece de calitatea acestora depinde in foarte mare masura pretul total al tamplariei.

   Dorim sa va multumim pentru interesul aratat fata de activitatile desfasurate de noi si va invitam sa ne contactati pentru orice amanunt ce va este necesar, promitandu-va in acelasi timp ca orice intrebare va fi tratata cu toata seriozitatea.

   Certificarile pe care le-am obtinut atesta faptul ca toate ferestrele si usile TECO sunt executate sub atenta supraveghere si respecta cele mai inalte standarde de calitate.

top